Hof-in-Ham

 

Boek je werktafel of vergaderzaal op


boeken.hofinham.be

Hof-in-Ham is een opstartende coworkingruimte in Gent  


Coworking ?


Het principe van coworking is in feite dubbel : het is een gedeelde werkplaats voor freelancers/consultants, zelfstandigen/ondernemers en telewerkers/thuiswerkers waar ze naast de nodige logistiek ook interessante mensen vinden.  Professionals die aan hun laptop, internet, printer, koffiemachine en een gevulde koelkast voldoende hebben om te werken; maar daarnaast ook de stimulans van een gedeelde lunch-, koffie- of andere creatieve pauze best appreciëren.  Werken en netwerken tegelijk dus.  En waar grafici en informatici vrij snel in dit soort clusters instappen, hopen we in ons geval een breed gevarieerde groep van startende ondernemers en mobiele werkers gespreid over verschillende professionele domeinen te zien ontstaan.  

Gezien het netwerkaspect en om eerder habitués dan passanten aan te trekken rekenen we vooral op mond-aan-mond reclame.  

Geen opvallende website dus voor het ogenblik, enkel een plaats om je aan te melden als coworker en een werktafel of vergaderzaal te boeken.


En het basisprincipe is simpel : een vaste prijs van 6 euro per voor- of namiddag alles inbegrepen, met een minimum van 90 euro per kwartaal. 

Misschien kom je wel even langs voor een koffie, een babbel en een korte rondleiding ?  

 

Jan Ginneberge

jan.ginneberge@skynet.be

0475 833 811